Inici Actualitat Ple de tràmit on s’aprova una subvenció de la Diputació de Barcelona...

Ple de tràmit on s’aprova una subvenció de la Diputació de Barcelona per la piscina coberta

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha celebrat aquest dimarts al vespre l’últim ple municipal del 2011. Ha estat un ple extraordinari per aprovar tràmits municipals necessaris abans de finalitzar l’any. En ser sessió extraordinària no hi ha hagut precs ni preguntes. Els punts feien referència a les obres d’urbanització del nucli antic i a la piscina coberta.

En concret, s’han aprovat dues certificacions de les obres d’urbanització del nucli antic de Taradell. Una per valor de 95.500 euros i l’altra de 180.560 euros. Les dues certificacions s’han aprovat amb el vot favorable de CiU i SI, i l’abstenció d’ERC i PxC. Les certificacions fan referència a la part d’obra que s’ha executat. Tota obra es va pagant per certificacions i aquestes s’han d’aprovar abans de pagar-les. En aquest cas, era necessària la seva aprovació, ja que corresponen a les obres fetes al novembre i part de desembre. Ja s’ha executat el 70% de l’import doble que suposa la subvenció del Feder, concedida per aquest 2011. El 30% restant es podrà executar i pagar en el termini del pròxim mig any.

Un altra certificació que s’ha aprovat feia referència a les obres de la piscina coberta. La certificació aprovada pujava a 54.869 euros. Es tracta de la primera certificació aprovada d’aquestes obres. ERC ha votat en contra, ja que, segons el seu portaveu Jordi Freixas, “sempre hem manifestat el nostre rebuig a fer despesa en aquesta obra”. SI s’ha abstingut i PxC ha votat a favor. El ple també ha aprovat una subvenció de la Diputació de Barcelona per un valor de 255.000 euros per a la piscina. ERC i SI s’han abstingut i PxC ha donat el seu vot a favor.

El ple ha estat tant de tràmit que només ha durat deu minuts. La pròxima sessió, segurament, serà el 12 de gener.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments