Inici Actualitat El pessebre de Santa Llúcia recrea el Castell d’en Boix

El pessebre de Santa Llúcia recrea el Castell d’en Boix

2
COMPARTIR

A partir d’avui ja es pot visitar el pessebre de la capella Santa Llúcia. Es tracta d’una magnífica obra del taradellenc Joan Blancafort, que ha volgut recrear el Castell d’en Boix. El pessebre es podrà visitar durant diverses setmanes i us presentem una galeria d’imatges mentre es feia.

El procés de creació del pessebre ha durat diverses setmanes, ja que Joan Blancafort va iniciar els treballs al mes d’octubre. L’ha realitzat a base de guix, cartró i porexpan. Primer li va donar la forma amb cartró, tot seguit el va enguixar i, més tard, va marcar la forma de les pedres i el va pintar. Pel que fa als arbres, han estat fets amb farigola i molsa blanca que ha pintat amb esprai verd. El pessebre té unes dimensions d’1,65 metres de llargada per 1,5 metres d’amplada.

Al mateix temps, també volem destacar el pessebre que hi ha instal·lat a l’aparador de la botiga de Manel Moreno al carrer Guillem de Montrodon. Us mostrem una fotografia del pessebre, vist de nit.

Us deixem amb una galeria d’imatges del procés creatiu del pessebre de Santa Llúcia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
31 desembre 2011 12:31

Molt, molt maco!!!! Cada any millor!! Felicitats

Anònim
Anònim
25 desembre 2011 11:56

Que xulu! Felicitats, molt bona obra. Dolo