Inici Actualitat La Tarabanda actua pels carrers de Taradell amb esperit nadalenc

La Tarabanda actua pels carrers de Taradell amb esperit nadalenc

2
COMPARTIR

Aquest dissabte al matí, els integrants de les bandes dels petits i dels grans de l’Escola Municipal de Música de Taradell s’han unit amb la Tarabanda, que és la banda de música de l’escola i de Taradell, per interpretar nadales pels carres del centre urbà del poble. Us oferim uns vídeos que han enregistrat des de l’Escola de Música de Taradell.

Els vianants, una mica sorpresos, han aplaudit la inciativa de la banda de l’Escola de Música d’interpretar nadales pels carrers el dia abans de Nadal. Des de fa un parell d’anys, la Tarabanda porta a terme aquesta actuació pels carrers de Taradell per animar el dia del Tió i la vetlla de Nadal amb la intenció d’esdevenir un acte genuí del poble.

Enguany, dues nadales (sobretot, Cascabells i Jingle Rock) han animat vianants i comerços i han mogut una cercavila força animada, entre els músics més joves, els més grans i els pares i mares acompanyants que, a manera de camàlics desinteressats, afavoreixen la logística i converteixen la Tarabanda en més que un club d’estudiants de música.

Com a curiositat per a la història, han pogut fer la interpretació damunt del nou paviment i enjardinament de la Plaça, que des de fa uns mesos s’està urbanizant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
31 desembre 2011 12:57

Aquest Joan és el mateix que ha fet els comentaris sobre l´inocentada de Les Pinadiques, si és així que s´ho faci mirar !!!

TONI

Joan
Joan
27 desembre 2011 13:59

Jajaja! A Taradell som uns flipats: "Com a curiositat per a la història, han pogut fer la interpretació damunt del nou paviment i enjardinament de la Plaça"

També es podria dir, com a "curiositat històrica" que és la primera vegada que una banda de música actua al "porxo" de l'oficina de La Caixa! 🙂

Felicitats als irònics redactors!