Inici Actualitat Les obres del nucli antic s’aturen aquest divendres fins després de Reis

Les obres del nucli antic s’aturen aquest divendres fins després de Reis

0
COMPARTIR

Els treballs d’urbanització del nucli antic de Taradell estaran aturats durant les festes nadalenques. Per facilitar la mobilitat, les obres no es reprendran fins després de Reis. Per això, aquests dies s’està treballant per deixar enllestida la zona de la Plaça i el carrer del Joc de la Pilota. Aquest dijous també van començar a col·locar-se els primers arbres i les primeres faroles a la zona.

D’aquesta manera, amb l’aturada provisional de les obres els carrers del nucli antic quedaran oberts al trànsit i no afectaran al comerç. Després de les festes es reprendran les obres i ja afectaran al carrer de la Vila, en el tram fins a la plaça de les Eres, i al carrer de l’Església, que actualment ja és peatonal.

Les obres podrien allargar-se fins a finals del mes de febrer, ja que porten un endarreriment respecte a les previsions incials.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments