Inici Actualitat El CP Taradell perd a casa contra el Maçanet (2-4)

El CP Taradell perd a casa contra el Maçanet (2-4)

0
COMPARTIR

El CP Taradell va millorar la seva imatge, però no va poder vèncer al Maçanet amb qui va perdre per 2 a 4 aquest dissabte. Els dos conjunts van disputar un partit molt igualat, tal i com demostra el resultat.

A la mitja part, el marcador assenyalava un empat a zero. A la segona part van arribar els gols, si bé va continuar aquesta igualtat. Els visitants van anar sempre per davant en el marcador, tot i que el Taradell va aconseguir empatar en dues ocasions, el primer mitjançant Prat i el segon gol de Roca. El 2 a 3 va arribar de contratac, igual que el quart, aprofitant que el Taradell es va llançar a l’atac buscant almenys l’empat. No va ser així i ja als minuts finals el Shum Maçanet va fer el definitiu 2 a 4.

CP Taradell: Capdevila, Prat (1), Roca (1), Molist, Homs, Cesc, Simón, Càmara i Ylla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments