Inici Actualitat Un Taradell desencertat perd el primer partit a casa

Un Taradell desencertat perd el primer partit a casa

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha perdut aquest dissabte el primer partit de la temporada com a local. Els taradellencs, força desencertats, han vist com un gol al primer temps del Puigreig ha estat suficient per perdre el partit. El Taradell, però, ha fet mèrits a la segona part per, com a mínim, empatar el matx.

A la primera meitat, els taradellencs no han jugat gens bé. En cap moment, han aconseguit el domini del joc i les ocasions han estat escasses i poc clares. El Puigreig, que arribava al partit ocupant posicions de descens, ha mostrat un joc molt intens i basat en pilotes llargues. L’únic gol del partit ha arribat a la mitja hora de joc en un xut des de la frontal de l’àrea que ha partat Ochoa, però el rebuig l’ha aprofitat la davantera visitant per marcar. Fins a la mitja part, algunes ocasions aïllades dels visitants, davant d’un Taradell que no ha aconseguit triangular en cap moment.

A la segona meitat ha estat diferent, però els taradellencs no tenien el dia. Al quart d’hora, Sergi Erra ha tingut l’empat en una ocasió claríssima de gol que no ha convertit. Els taradellencs no tenien el dia, però ho han intentat fins al final amb altres oportunitats que no han trobat el premi. A 5 minuts pel final, David Pujol ha tingut l’empat en una altra ocasió claríssima. El seu xut davant del porter ha sortit massa centrat, quan ja es cantava el gol.

Al final, els taradellencs han perdut el primer partit de la temporada com a locals. Fins ara, havien jugat 6 partits a casa i els havien guanyat tots 6. Ara la competició es torna a aturar per les festes nadalenques. El pròxim partit serà el 8 de gener al camp del Sabadellenca.

UD Taradell: Ochoa, Xevi Ochoa (Rovira), Pujol, Font, Joan (Erra), Carrillo (Guillem Molas), Edu Morató, Molas (Fredi), Torrents, Canó, Ivan (Grífols).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments