Inici Actualitat La Fira Santa Llúcia de Taradell atreu molts visitants

La Fira Santa Llúcia de Taradell atreu molts visitants

3
COMPARTIR

La 36a Fira de Santa Llúcia de Taradell ha tornat a tenir riuades de visitants aquest diumenge. L’entorn de la plaça Santa Llúcia i de la plaça del Gili s’ha omplert de gent que podia gaudir d’una setantena de parades amb tot tipus de productes. Al migdia, coincidint amb l’homenatge a Lluís Perona, ha estat, de moment, l’hora de major afluència.

Tions, arbres de Nadal, figures del pessebre, coques, turrons, ornaments nadalencs, entitats del poble i multitud d’elements i productes són l’oferta que es pot trobar a la Fira de Santa Llúcia de Taradell. Tampoc hi falten les paradetes solidàries o la recollida d’aliments i joguines i un estand per poder signar per l’Escola en català. En fi, multitud d’oferta en un entorn tan acollidor i que, en ocasions, ha patit retencions en alguns espais estrets, al més estil trànsit viari.

A 2/4 d’11 del matí s’ha fet la tradicional missa a la capella de Santa Llúcia, amb la participació del Cor parroquial. A la sortida de la missa, s’ha lliurat el ram de la sort.

Al migdia, diferents entitats taradellenques han fet un homenatge al recent traspassat Lluís Perona. La Colla Jove de Geganters i Grallers, l’Esbart Sant Genís, la Comissió Festa Toca-Sons, Ràdio Taradell, la Comissió Festa dels Tonis i Els 3 Quartans han tingut unes paraules d’agraïment i record a Perona. Els gegants de Taradell i els bastoners de l’Esbart Dansaire Sant Genís han fet diversos balls, en un acte molt concorregut, amb presència d’autoritats de l’ajuntament i també dels Mossos d’Esquadra.

Aquesta tarda a partir de les 5 i fins a les 8 del vespre, el patge reial recollirà les cartes a la plaça Santa Llúcia, en un acte organitzat per l’Agrupació de Botiguers de Taradell.

Us deixem amb una galeria d’imatges

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradell Bloc
12 desembre 2011 11:52

Sí, hi he estat pensant… però no sabria dir-vos-ho. Quan ho vaig escriure, em referia a gent de Taradell i de fora del poble…

Tot i que no hi vaig ser tota l'estona… la meva impressió és que hi havia força gent de fora. Sóc molt dolent en fer estimacions de nombre de gent.

I pel que fa a les fotos, també puc dir-vos que moltes vegades intento que surti gent de Taradell perquè sé que, possiblement, els taradellencs serem qui mirarem la web.

En tot cas, seguirem millorant i gràcies per seguir-nos.

Joan
Joan
12 desembre 2011 11:34

jaja! Ben vista, aquesta observació. He vist molta gent de Taradell a les fotos, deu voler dir que potser no atreu a massa visitants de fora. Estaria bé haver fet una minienquesta a peu de carrer per valorar l'impacte. En qualsevol cas, bona feina la de publicar les fotos.

Anònim
Anònim
11 desembre 2011 23:30

Molts? Què vol dir molts? 100, 200, 1.000 , 5.000 ? una simple observació. salutacions