Inici Actualitat El CP Taradell cau golejat a la pista del Roda (11-4)

El CP Taradell cau golejat a la pista del Roda (11-4)

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va encaixar una golejada en el derbi osonenc de la categoria, aquest dissabte amb el CP Roda. Tot i que els de Xavier Amblàs van començar marcant amb un gol de Prat, de seguida els locals van capgirar el marcador.

El Taradell només va aguantar els primers deu minuts de partit. La resta, domini total del Roda que al descans ja guanyava per 4 a 1. A la segona part novament va ser el Roda qui va començar marcant, però amb dos gols del Taradell va semblar que els blanc-i-blaus es podrien posar de nou dins del partit. No va ser així, tot al contrari. Amb el 5 a 3 el Roda va aconseguir marcar en pràcticament tota jugada d’atac que tenia, fins a aconseguir l’11 a 3. L’últim gol del partit el va marcar Cesc pel Taradell deixant el resultat final en 11 a 4.

CP Taradell: Capdevila, Prat (1), Molist (1), Cesc (1), Pau Simón, Roca, Càmara, Homs (1) i Ylla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments