Inici Actualitat El Puntal proposa un Casal de Nadal per aquestes festes

El Puntal proposa un Casal de Nadal per aquestes festes

0
COMPARTIR

L’espai jove El Puntal de Taradell té previst organitzar un Casal de Nadal per a nens i nenes durant les Festes nadalenques.  Està pensat per als matins dels dies 27, 28, 29 i 30 de desembre. Les inscripcions per al Casal es poden fer a partir d’aquest proper dilluns, 12 de desembre.

El Casal de Nadal es farà a les mateixes instal·lacions del Puntal de 9 del matí a 1 del migdia i està adreçat per a nens i nenes de 3 a 11 anys. Les activitats estan organitzades pels alumnes de 4art d’Eso de l’Institut de Taradell amb el suport i guiatge de les educadores del Puntal. El preu per als quatre dies és de 20 euros. Les inscripcions es poden formalitzar a partir del 12 de desembre de dilluns a divendres de 4 a 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments