Inici Actualitat L’Agrupació de Botiguers de Taradell regalarà 3.000 euros i altres premis per...

L’Agrupació de Botiguers de Taradell regalarà 3.000 euros i altres premis per la campanya de Nadal

0
COMPARTIR

L’Agrupació de Botigures de Taradell (ABT) ja ha encetat la campanya de Nadal per als seus clients. La seixantena de comerços associats repartiran un total de 3.000 euros en butlletes premiades que, al mateix temps, també porten regals sorpresa i entrades pel teatre.

La campanya premiarà a aquelles persones que durant aquestes setmanes fins a la finalització de les festes nadalenques comprin a Taradell. Cada un dels comerços associats disposa de butlletes que regalarà als seus clients. Entre les butlletes, a cada comerç, n’hi ha una premiada amb 20 euros, una altra amb 10 euros i quatre amb 5 euros per gastar als comerços taradellencs. Al mateix temps, hi ha butlletes no premiades i d’altres que porten com a premi obsequis sorpresa de la pròpia botiga i entrades per anar al teatre.

D’aquesta manera, l’ABT no potencia un premi gros per a un únic client, sinó que assegura que hi haurà premis més petits, però que beneficiaran a un major nombre de clients.

D’altra banda, l’ABT, un any més, ha organitzat per aquest pròxim diumenge la presència d’un patge reial a la Fira de Santa Llúcia perquè els més petits puguin fer arribar les cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient. Serà aquest diumenge de 5 a 8 de la tarda.

Més informació: www.abtaradell.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments