Inici Actualitat La UD Taradell empata a 2 al camp de l’OAR Vic

La UD Taradell empata a 2 al camp de l’OAR Vic

0
COMPARTIR

Repartiment de punts entre el Taradell i l’OAR Vic en el derbi osonenc de Segona Catalana. Un partit entretingut amb alternatives al marcador i que els taradellencs han estat a punt de guanyar. El punt manté el Taradell una setmana més invicte.

A la primera meitat, les ocasions han estat escasses. Només començar el derbi Edu Morató a la sortida d’un córner ha tingut el gol en un remat de cap que ha sortit per sobre la porteria. A partir de llavors molt migcampisme en un terreny de joc molt pesat i en molt males condicions.

L’OAR, que només havia arribat en algun xut llunyà, s’ha avançat al marcador a la mitja hora en un penal molt rigurós. Abans del descans, Torrents ha estat a punt de marcar després d’avançar-se al defensa i al porter, però el seu xut ha sortit fregant el pal.

A la represa, s’ha vist el millor Taradell i han arribat els gols. A la primera arribada, Edu Morató ha rematat de cap una centrada de Cuenca i ha posat l’empat a 1. Cinc minuts més tard, i després d’una clara ocasió taradellenca, ha arribat el segon en un xut de Fredi. El Taradell havia remuntat, però en la primera ocasió dels vigatans a la segona meitat, ha arribat l’empat després d’una centrada per l’esquerra.

En l’últim quart d’hora hi ha hagut ocasions per als dos equips. Dues pilotes al travesser de l’OAR Vic i una de claríssima de Fredi per als taradellencs. Però el marcador ja no s’ha mogut i el Taradell ha sumat el 24è punt aquesta temporada per mantenir-se a la zona alta de la classificació.

UD Taradell: Ochoa, Joan, Guillem Molas, Dot, Pujol, Font, Fredi, Edu Morató (Molas), Cuenca (Rovira), Torrents, Ivan (Raul).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments