Inici Actualitat El CP Taradell torna a guanyar en superar el Lloret per 5...

El CP Taradell torna a guanyar en superar el Lloret per 5 a 4

0
COMPARTIR
El Club Patí Taradell es va retrobar amb la victòria davant la seva afició al superar al Lloret per la mínima amb un nou partit emocionant fins els final. Cesc, que va fer un hat trick, només va necessitar 30 segons per fer el primer gol, en una primera part dominada clarament pels taradellencs que van situar-se 2 a 0 poc abans del descans.
La defensa i molta pressió a la sortida de la pilota dels rivals van ser les claus d’aquesta primera meitat. A les acaballes del primer temps, però, el Lloret es va posar novament dins del partit amb el 2 a 1. A la segona part el Taradell va sortir més fluix i els visitants ho van aprofitar per fer el 2 a 2. A partir d’aquí, partit molt emocionant amb alternances constants en el marcador.
A falta d’un minut i mig per arribar i amb el marcador amb empat a 4, el Taradell feia el gol de la victòria, deixant a l’electrònic el 5 a 4 definitiu.

CP Taradell: Àlex Capdevila, Prat, Molist, Homs (1), Cesc (3), Càmara (1), Roca, Rodríguez i Ylla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments