Inici Actualitat Ràdio Taradell presenta el calendari eròtic aquest dissabte

Ràdio Taradell presenta el calendari eròtic aquest dissabte

0
COMPARTIR

El tret de sortida per comprar el calendari ‘natural’ de Ràdio Taradell es fa aquest dissabte amb la seva presentació pública. L’emissora municipal ha organitzat un acte, obert a tothom, a les 6 de la tarda al centre cultural Costa i Font.

Primer es farà la presentació del calendari, en què s’explicarà perquè s’ha fet i què es pretén, i, tot seguit, hi haurà un piscolabis per tots els assistents i començarà la venda de calendaris. A partir d’aquí, el calendari es podrà comprar al Bar de Can Costa i, l’11 de desembre, en una parada a la Fira de Santa Llúcia. A més, ja es pot encarregar a través del correu electrònic calendari@radiotaradell.net. En només dues setmanes, Ràdio Taradell ja ha rebut gairebé un centenar de reserves.

Cada calendari costa 8 euros i, un cop s’hagin venut tots, l’emissora farà un donatiu a l’Associació de Donants de Sang de Taradell. Així, a banda de ser una fórmula de finançament per l’emissora, aquest calendari també pretén tenir un compromís social amb el poble de Taradell.
El calendari del 2012 coincideix amb l’any del 29è aniversari de Ràdio Taradell, que comença a escalfar motors de cara al 30è.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments