Inici Actualitat La biblioteca tanca el projecte d’intercanvi amb Escòcia amb un sopar i...

La biblioteca tanca el projecte d’intercanvi amb Escòcia amb un sopar i ball escocès

0
COMPARTIR

La Biblioteca de Taradell, l’Associació d’Agroturisme d’Osona i l’Escola d’Hostaleria d’Osona van organitzar el passat dissabte 26 de novembre un sopar típic escocès, amb ball (céilidh) inclòs, al qual van assistir un centenar de persones. Aquest acte va tancar el Projecte d’intercanvi cultural i turístic “De país a país, de biblioteca a biblioteca: Osona-Highlands”, que ha suposat tot un any d’activitats culturals per conèxier una cultura i l’altra.

El 26 de novembre a Escòcia se celebra l’anomenat St Andrew’s Day, que alhora és el patró de Tona. Per això, el sopar-ball va tenir lloc a l’Escola d’Hostaleria d’Osona, que es troba a Tona, els membres de la qual van ser els encarregats d’elaborar els plats. L’acompanyament musical va anar a càrrec del grup musical Scòtalans, integrat bàsicament per escocesos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments