Inici Actualitat Ja es pot votar per l’hereu 2012 de Taradell

Ja es pot votar per l’hereu 2012 de Taradell

2
COMPARTIR

A través de les butlletes repartides per les cases, des de fa uns dies ja es pot votar per l’hereu 2012 de Taradell. El nom es donarà a conèixer al mes de gener durant la Festa dels Tonis i substituirà a Josep Masgrau. En total, hi ha deu candidats que us tornem a presentar i que podeu votar en l’enquesta que obrim avui.

Els candidats d’enguany són joves nascuts el 1989 que 13 entitats han escollit. Són:

  • Albert Muntal Clot
  • Marc Herreros Griera
  • Eudald Feixas Sañé
  • Marc Sureda Codina
  • Pau Ferrés Godayol
  • Imad Afakir
  • Damià Munmany Clos
  • Ferran Santaugini Llusà
  • Miquel Gallart Ruiviejo
  • Adrià Bordallo Rovira
Si voleu escollir l’hereu 2012 heu d’omplir la butlleta que trobareu adjunta als tiquets del tast del porc, on també hi ha les butlletes del sorteig de dues paneres. Les butlletes omplertes les podeu deixar en les bústies que hi ha al bar de Can Costa i Font o bé a Rosa Moda, Celler nou i Àrea de Serveis Taradell. Si no disposeu de butlletes es poden comprar en aquests mateixos establiments.
Us animem a participar i volem recordar-vos que només entren en sorteig de 2 paneres les butlletes que s’han dipositat a les bústies esmentades.
Com cada any Taradell.com també obre una enquesta per saber qui penseu que serà l’Hereu 2012, podeu votar-hi a partir d’avui i fins el dia 13 de gener amb l’enquesta que trobareu al lateral dret d’aquest bloc.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradell Bloc
5 desembre 2011 9:07

No tenim les fotos.

Anònim
Anònim
5 desembre 2011 9:02

Que penseu penjar les fotos?.