Inici Actualitat EL CP Taradell perd 4 a 2 a la pista del Mataró

EL CP Taradell perd 4 a 2 a la pista del Mataró

0
COMPARTIR

Després d’una primera part molt igualada, el Taradell no va poder puntuar a la pista del Mataró on va caure per 4 a 2 en un partit en què els blanc-i-blaus van estar negats amb el gol. Els taradellencs van plantar cara a l’equip local al primer temps i a la mitja part van arribar amb empat a 2 amb gols de Prat, el primer, i de Gerard Homs, el segon.

A la represa però, el Taradell es va carregar de faltes i a la desena d’equip el Mataró va aprofitar per avançar-se de nou, tot el contrari del Taradell que no va aprofitar les jugades a pilota parada. A més, el Taradell es va posar més nerviós, sense poder combinar cap bola i amb dificultats a la defensa, un fet que els locals van aprofitar per fer el 4 a 2.

Amb el resultat advers i ja als últims minuts, els de Xevi Amblàs van disposar d’una falta directe i d’un penal que haguessin pogut significar l’empat, però els taradellencs no van ser capaços de fer cap gol.

CP Taradell: Àlex Capdevila, Prat (1), Molist, Pressegué, Cesc, Càmara, Roca, Homs (1) i Guilem Ylla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments