Inici Actualitat Carros dels Tonis de Taradell presents a la mini sèrie ‘Barcelona ciutat...

Carros dels Tonis de Taradell presents a la mini sèrie ‘Barcelona ciutat neutral’

0
COMPARTIR

Taradell torna a ser present a la petita pantalla una vegada més gràcies als Tonis de Taradell. Aquest dilluns s’estrena a TV3 la mini sèrie històrica de dos capítols ‘Barcelona ciutat neutral’ i ho farà amb la col·laboració de l’entitat taradellenca que, un cop més, ha cedit material de l’Alzinar de la Roca per recrear l’època d’inicis del segle XX. En concret, nou carros que han estat usats per a la trama.

La sèrie es va gravar a l’octubre de 2010 i els Tonis de Taradell van participar durant els quatre dies de rodatge que es van fer a Mataró i Barcelona. Els carros que van cedir són: carro de vela, tartana, jardinera, carro portadora de bocois i carros d’escala.

La història es situa al 1914, just en el moment que esclata la Primera Guerra Mundial. Es tracta d’una coproducció de TVC, Prodigius Cinema, Stoplines Films i la RTP portuguesa. Sis personatges de diferents classes socials somien amb un futur millor i coincidiran en el moment d’anar a agafar un vaixell al port de Barcelona, que mai salparà.

La mini sèrie s’ha rodat a Barcelona i en alguns indrets del Maresme, tot i que compta amb més de 40 localitzacions. Hi han participat més de 800 figurants i 76 actors durant cinc anys de rodatge. Bernat Quintana i Nausica Bonnín són els protagonistes de la història.

A les promocions de la sèrie, es poden veure alguns dels carros cedits:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments