Inici Actualitat La UD Taradell suma un nou triomf a casa i s’acosta al...

La UD Taradell suma un nou triomf a casa i s’acosta al liderat

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha guanyat tots els partits que ha jugat com a local aquesta temporada. El sisè va ser aquest dissabte en superar per 1 a 0 al Sabadell Nord, en un partit molt complicat i patit. Els taradellencs no van completar un bon matx, però van saber patir i aministrar l’avantatge en el marcador.

Durant la primera part, els visitants van estar millor posats sobre el terreny de joc. Tot i això, no van poder disfrutar de cap ocasió clara de gol. El Taradell, molt incòmode durant tot el partit, no va saber imposar el seu joc i només arribava en jugades aïllades. De fet, l’únic gol del partit va arribar a les acaballes de la primera meitat. Una pilota llarga lluitada per Grífols va arribar a Canó que, amb un gran xut, va fer entrar la pilota per l’escaire dret de la porteria visitant.1 a 0 al marcador i descans pels dos equips.

A la segona meitat, el Taradell no va millorar gaire, però sí que va gaudir d’ocasions per empatar. Durant el primer quart d’hora, qui va estar més a prop del gol va ser el Sabadell Nord. Un xut desviat i una pilota a l’àrea rebutjada per Manel Ochoa van ser les millors ocasions. A partir de llavors, però, els intents visitants no es van concretar en accions de perill.

En canvi, el Taradell va gaudir d’un xut de Canó que va desviar el porter visitant a córner i d’un xut forçat de Font que va sortir per sobre la porteria visitant. En els últims 20 minuts el Taradell va jugar amb inferioritat numèrica per l’expulsió amb doble groga de Canó. La pressió visitant, però, es va trobar amb una defensa taradellenca impacable que va saber aguantar l’avantatge.

El Taradell suma 23 punts i s’acosta al liderat de la Segona Catalana. Els taradellencs no han rebut cap gol en les últimes 4 jornades i estan en ratxa de resultats positius. El pròxim partit serà diumenge vinent en el derbi al camp de l’OAR Vic.

UD Taradell: Ochoa, Joan, X. Ochoa, Dot, Font, Fredi, Edu Morató (Carrillo), Erra (Rovira), Cuenca (Raul), Grífols (Torrents) i Canó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments