Inici Actualitat Una trobada d’autocaravanes i el pregó de Tomàs Molina, actes destacats de...

Una trobada d’autocaravanes i el pregó de Tomàs Molina, actes destacats de la Festa dels Tonis de Taradell

1
COMPARTIR

La Festa dels Tonis de Taradell 2012 tindrà com a principal novetat una trobada d’autocaravanes amb l’objectiu que puguin gaudir dels actes que ha organitzat la Comissió. La celebració tindrà lloc el 14 i 15 de gener amb el tradicional passant dels Tres Tombs. Es preveu la presència d’unes 200 autocaravanes. També s’ha avançat que el pregoner serà el famós meteoròleg Tomàs Molina.

Per aquest motiu, s’habilitaran tres espais d’aparcament per aquests vehicles. Seran als pàrquings del Pujoló, de la Rectoria, de davant del Cementiri i del davant del pavelló. Les autocaravanes podran arribar al poble el divendres 13 de gener i estar-s’hi tot el cap de setmana o bé l’endemà dissabte, dia 14, i només fer-hi una nit. A partir d’aquí, es convida als campistes a participar del munt d’activitats sobre les feines del camp que s’organitzaran amb motiu dels Tonis, i que tindran el punt àlgid el diumenge 15 al matí amb el passant dels Tres Tombs.

Segons el president de la Comissió dels Tonis, Josep Preseguer, en declaracions a Ràdio Taradell, la intenció és convertir aquesta trobada en una “festa de promoció econòmica per Taradell”. Creu que l’arribada de 200 autocaravanes “comportarà molt benefici econòmic pel poble”.
Les activitats ja començaran el dimecres 11 de gener amb la presentació i inauguració de l’exposició “El calendari dels pagesos, 150 anys mesurant el temps”. El dissabte 14 de gener ja es concentraran la majoria d’actes. Destaquen la passejada de ponis a les 11 del matí al bosc del Pujoló, una demostració per amansar cavalls a les 4 de la tarda a can Costa i Font, el pregó de la festa a càrrec de Tomàs Molina i l’elecció de l’hereu el dissabte a la nit i el passant dels Tres Tombs diumenge al matí.Més informació: www.tonistaradell.com
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
25 novembre 2011 14:22

Si amb una subvenció de 3.000 € son capaços de fer tantes coses, que faran els toca-sons amb 9000?
Endavant Tonis.
Claudi.