Inici Actualitat La biblioteca organitza un sopar i ball escocès per tancar el projecte...

La biblioteca organitza un sopar i ball escocès per tancar el projecte d’intercanvi amb Escòcia

0
COMPARTIR

Aquest dissabte es fa la cloenda del projecte “De biblioteca a biblioteca, de país a país: Osona-Highlands 2011” i la biblioteca Antoni Pladevall i Font organitza un sopar escocès a l’Escola d’Hostaleria d’Osona, a Tona. L’acte comptarà amb una degustació gastronòmica, amenitzat amb música escocesa.

La jornada començarà a les 4 de la tarda amb dues hores de festa escocesa amb l’acompanyament musical dels Scòtalans que comptarà amb tallers de gaita, degustació de cervesa i activitats infantils. Es farà a la Plaça Major de Tona. El sopar començarà a 2/4 de 9 del vespre a l’Escola d’Hostaleria d’Osona. El sopar amb recepta escocesa comptarà amb l’acompanyament musical dels Scòtalans i Célidih (ball a l’escocesa).

Els tiquets costen 30 euros i es poden adquirir a la biblioteca de Taradell, a l’Escola d’Hostaleria d’Osona i a l’Associació Agroturisme Osona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments