Inici Actualitat Xerrada sobre sobre l’educació del consum aquest dijous a Taradell

Xerrada sobre sobre l’educació del consum aquest dijous a Taradell

0
COMPARTIR
El centre cultural Costa i Font de Taradell acollirà aquest dijous al vespre una conferència-col·loqui centrada en l’educació. Sota el títol “Eduació per al consum. Hàbits, despeses, estalvis. Sempre en volen més i mai en tenen prou”, la psicòloga Núria Ribera impartirà la xerrada a 2/4 de 10 del vespre.

Es tracta d’una iniciativa del Consell Escolar Municipal de Taradell, que ha recollit la intenció de treball conjunt de les AMPA de les escoles d’infantil i primària de Taradell (Ampa de “Les Pinediques”, Ampa del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès i Ampa de l’escola “El Gurri”) i l’AMPA de l’escola “Els castanyers” de Viladrau.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments