Inici Actualitat 1.018 persones participen a la Rupit-Taradell

1.018 persones participen a la Rupit-Taradell

0
COMPARTIR


Un total de 1.018 persones van prendre la sortida aquest diumenge al matí per completar la 32a edició de la caminada Rupit-Taradell, que organitza el Centre Excursionista Taradell. Els inscrits eren 1.110, però alguns es van tirar enrere a causa de les pluges dels dies previs i del mateix diumenge a primera hora del matí. El primer participant en arribar va ser Carles Parés, que ho va fer a les 10:40 del matí.

El primer taradellenc en arribar va ser Isaac de la Rosa que ho va fer a les 10:45, després de 4 hores i 50 minuts corrent. La primera taradellenca va ser Maria Barfull que va arribar al Centre Excursionista a les 11:20 hores. Cal remarcar que el recorregut era força dur, ja que hi havia molt fang a causa de les pluges del dissabte i del mateix diumenge al matí.

La majoria de participants van sortir a partir de les 6 del matí del pont de Rupit i van arribar cap al migdia a Taradell, després de 43,5 quilòmetres de recorregut i de set avituallaments. Tots ells, pel fet de participar a la caminada, van rebre com a obsequi una motxilla.

Us deixem amb una galeria d’imatges fetes per Miquel Vilardell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments