Inici Actualitat Un 58,3 % de participació a Taradell a les set de la...

Un 58,3 % de participació a Taradell a les set de la tarda

0
COMPARTIR

La participació a Taradell a les 7 de la tarda es situava en el 58,3%, cinc punts per sota que a les eleccions del març de 2008. En total havien votat 2.723 taradellencs. A les 5 de la tarda el percentatge de votants era del 43,74%. En total poden arribar a votar 4.668 taradellencs.

La participació a Taradell a la una del migdia es situava en el 23,9%, quatre punts per sota de la que es registrava a aquesta hora en els comicis del 2008. De fet, en les primeres quatre hores havien votat un total de 1.117 taradellencs dels 4.668 que estan cridats a les urnes. Aquestes dades són pràcticament idèntiques a les que es registraven a les eleccions municipals del passat mes de maig, quan a la una del migdia també es registrava el 23% de participació.

L’afluència de gent ha estat constant durant tot el matí i al migdia ha estat quan s’ha registrat la major presència de taradellencs a votar. El col·legi electoral amb les set meses ha obert les portes a les 9 del matí en un ambient de normalitat i tanca a les 8 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments