Inici Actualitat La UD Taradell treu un empat del camp del Sabadell B

La UD Taradell treu un empat del camp del Sabadell B

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha sumat aquest diumenge un nou punt, després d’empatar a zero al camp del filial del Centre d’Esports Sabadell. Els taradellencs han gaudit d’ocasions per endur-se els tres punts, però no han estat encertats.

Primers instants amb oportunitats repartides. Al minut 5 Raul davant el porter ha tingut la primera ocasió del Taradell. Als 12, però, el Sabadell ha perdonat en una ocasió claríssima davant d’Ochoa. Al quart d’hora doble oportunitat de Canó i Fredi que només la intervenció del porter ha evitat el primer gol dels taradellencs. Als 19 minuts una gran intervenció de Manel Ochoa ha evitat el primer gol local en l’ocasió més clara de la primera part. Però, en els minuts previs al descans ha estat el Taradell l’equipe que ha gaudit de les millors oportunitats per marcar.

A la segona part, qui més ha rondat el gol ha estat el Taradell. Després d’uns primers minuts de tanteig, els taradellencs han tingut més presència ofensiva i, sobretot, en els minuts finals de partit ha gaudit d’ocasions per desnivellar el marcador.

Al final, un punt més per situar-se amb 20 punts a la Segona Catalana i mantenir una bona ratxa de resultats. Tres victòries i un empat en els últims 4 partits i zero gols encaixats en els últims tres.

UD Taradell: Ochoa, Xevi (Cuenca), Font, Pujol, G. Molas, Torrents (Ivan), Quim (Erra), Fredi, Raul, Canó i Grífols (Carrillo).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments