Inici Actualitat El CP Taradell perd contra el Sentmenat a l’últim minut (3-4)

El CP Taradell perd contra el Sentmenat a l’últim minut (3-4)

0
COMPARTIR

El CP Taradell va perdre aquest dissabte al vespre davant el Sentmenat en el darrer minut per 3 a 4, en un partit en què els locals van perdonar i amb un final on l’àrbitre va perdre els papers en els darrers minuts. Els de Xevi Amblàs van començar el partit amb un gol de Roca que posava les coses molt favorables als locals des d’un principi.

El Taradell va tenir sempre el partit controlat, però a falta de tres minuts per arribar al descans el Sentmenat feia l’1 a 1 i tot seguit disposava d’una falta directa que Àlex Capdevila va poder aturar. Del possible 1 a 2 es va passar el 2 a 1, ja que a falta de deu segons per arribar al descans, Càmara aconseguia marcar.

A la represa va seguir el clar domini taradellenc. Més encara, quan el Sentmenat es va quedar amb dos jugadors de pista per l’expulsió de dos jugadors que van veure targeta blava. Els taradellencs ho van aprofitar per fer el tercer. Però amb el marcador clarament a favor, el Taradell va perdonar una falta directa llançada per Molist.

A falta d’onze minuts pel final, el Sentmenat retallava la diferència amb el 3 a 2. Uns minuts més tard, i quan el Taradell també havia perdut un jugador per expulsió, va arribar l’empat a 3. En els últims deu minuts l’àrbitre va castigar excessivament el Taradell que es va carregar de faltes. El Sentmenat amb un pal i amb grans aturades de Capdevila estava llançat a l’atac. També els locals, amb un pal de Tirits, en un partit que es veia a venir que es decidiria al final. I així va ser.

En els dos últims minuts una ocasió clara per banda. La primera pel Taradell amb un llançament de falta que Càmara no va poder transformar en gol, tot el contrari que el Sentmenat que va aprofitar la falta directa a falta de 50 segons per fer el 3 a 4 definitiu. Els últims segons, Xevi Amblàs va substituir el porter per jugar amb cinc jugadors, però el Taradell no va poder empatar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments