Inici Actualitat Moratalla, Fusté i Reixach parlen a Taradell de l’esport com a activitat...

Moratalla, Fusté i Reixach parlen a Taradell de l’esport com a activitat per evitar les drogues

0
COMPARTIR

Els exjugadors del Barça, Josep Moratalla, Carles Reixach i Josep Maria Fusté, van participar aquest divendres al vespre al centre cultural Costa i Font en la iniciativa “Enganxa’t a l’esport”. Es tracta d’un projecte per fomentar l’esport com a element per prevenir les drogues entre els joves. Prèviament, Moratalla havia donat una xerrada al local social de la UD Taradell.

La iniciativa va tenir bona resposta. Una trentena de nens i nenes de la UD Taradell, del CP Taradell i del Parc d’Esports van assistir a la xerrada de Josep Moratalla que es va fer a la tarda. L’objectiu era conscienciar els més joves que l’esport és un entorn saludable. Posteriorment, al vespre es va fer una taula rodona al centre cultural Costa i Font, on també hi va participar el regidor d’Esports de Taradell, Joan Casassas, que també és exjugador del Barça.

Enganxa’t a l’esport es va iniciar el 2006 i des d’aleshores ja ha visitat més d’una cinquantena de localitats catalanes. A Taradell ja es va fer en els seus inicis. I a la comarca d’Osona també ha passat per Vic, Manlleu, Sant Hipòlit de Voltregà, Centelles i Roda de Ter.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments