Inici Actualitat Recordem les últimes eleccions generals

Recordem les últimes eleccions generals

2
COMPARTIR

Aquest diumenge es celebren les eleccions generals que han de decidir qui governarà a l’Estat espanyol. Determinaran la composició política del Congrés dels Diputats. Tot i que no hem fet un seguiment de la campanya perquè a nivell local són més distants que unes municipals o catalanes, aquest diumenge donarem els resultats que es produeixin a Taradell. En tot cas, fem una repàs previ a altres comicis generals.

Any 2008

Les últimes eleccions generals del març del 2008 van registrar una participació del 71,43% de taradellencs amb dret a vot. L’abstenció va ser del 28,57%. CiU va guanyar amb quasi el 44% dels vots (1.381), seguit pel PSC amb el 25% (799) i ERC amb el 17,5% (559).

Any 2004

Les del 2004 van tenir una participació del 82,36% i una abstenció del 17,64%. CiU va ser la formació guanyadora amb un 41,5% dels vots (1.451), seguit per ERC que va ser la segona força més votada amb quasi el 34% dels vots (1.188). El PSC va ser la tercera força amb el 13% dels vots emesos (451).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Taradell Bloc
17 novembre 2011 14:21

Moltes gràcies Joan.

L'error ja ha estat subsanat. Els formatgets estaven bé, però no les dades percentuals.

Respecte al tema de publicar enquestes, entenc què vols dir, però l'objectiu és únicament informatiu. De fet, com dius no és cap enquesta i només exposo els resultats que es van produir sense entrar a valorar res.

Si algú ho vol entendre com a tendenciós, crec que no ha entès la filosofia del blog que és únicament fer poble.

Gràcies de totes maneres per avisar. Tampoc hi havia pensat.

I, sobretot, gràcies per seguir-nos.

Seguirem millorant.

Joan
Joan
17 novembre 2011 13:46

Les xifres del segon gràfic (2004) no concorden amb les xifres del text referit a aquell any…

D'altra banda, per no molestar ningú, jo de vosaltres no publicaria resultats anteriors en el període en que no es poden publicar enquestes, segons la llei. Ja sabem que això no és cap enquesta, però… hi haurà qui us acusi (equivocadament per mi) de tendenciosos.