Inici Actualitat Ràdio Taradell es treu la roba per editar un calendari del 2012

Ràdio Taradell es treu la roba per editar un calendari del 2012

2
COMPARTIR

Una trentena de col·laboradors de Ràdio Taradell han decidit col·laborar més que mai i s’han despullat per crear un calendari eròtic del 2012. Una idea que l’emissora es plantejava des de fa anys i que, finalment, ha decidit tirar endavant. El calendari es posarà a la venda d’aquí a uns dies al bar de Can Costa i a la mateixa emissora i, el proper 11 de desembre, també es podrà comprar en una parada de Ràdio Taradell a la Fira de Santa Llúcia de Taradell.

A més, es pot encarregar des d’ara mateix a través del correu electrònic calendari@radiotaradell.net. Cada calendari costa 8 euros i, un cop s’hagin venut tots, l’emissora farà un donatiu a l’Associació de Donants de Sang de Taradell. Així, a banda de ser una fórmula de finançament per l’emissora, aquest calendari també pretén tenir un compromís social amb el poble de Taradell.

Per representar cada mes, s’han buscat elements característics d’aquells dies o bé s’han fet representacions temàtiques a partir de programes que emet Ràdio Taradell.

La sessió de fotos es va fer el passat dissabte a la sala gran del Centre Cultural Costa i Font i va anar a càrrec de la fotògrafa i col·laboradora de Ràdio Taradell Carolina Puche. D’altra banda, la creadora gràfica i també col·laboradora de l’emissora Ester Torrents s’encarrega del disseny i muntatge final del calendari.

Des de la Junta de Ràdio Taradell, agreixen especialment la seva feina i també la col·laboració de tots els ‘models’ que, sense vergonya, es van posar davant de la càmera. Una sessió de fotos que va començar amb nervis i una mica de tensió, però que va acabar sent molt divertida. És una mostra més del que vol Ràdio Taradell: fer servei públic, però també ser un grup d’amics que s’ho passa bé més enllà de les ones.

2012, any carregat per Ràdio Taradell

El 2012 serà l’any del 29è aniversari de Ràdio Taradell. En concret, serà per Sant Jordi i, per aquelles dates, l’emissora organitzarà, com cada any, diverses activitats per celebrar-ho. A més, pel 2012, l’emissora té dues cites indispensables. La primera és l’organització del Carnaval, que serà el dissabte 25 de febrer. Després de l’èxit de l’any passat, Ràdio Taradell ha decidit repetir l’experiència.

La segona data destacada serà el 8 de juny. Aquell dia, Ràdio Taradell portarà l’Escolania de Montserrat a l’escenari de Can Costa.

Com ja és tradició, Ràdio Taradell manté cites clàssiques: el Concurs de Reis el proper 6 de gener, i programes especials en directe durant la Festa dels Tonis aquest gener i també durant la festa major i la Festa d’en Toca-sons el mes d’agost.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Dolors
17 novembre 2011 14:22

Carai, que divertit. Hi haurem de donar una ullada. Endavant!

Mercè
Mercè
17 novembre 2011 13:21

Gran iniciativa!!! Una més de les tantes que té aquesta entitat, sino la més activa de les més representatives de casa nostra. Felicitats!!!!! Ja en teniu un de venut.