Inici Actualitat Bandes sonores al carrer Sant Sebastià per reduir la velocitat dels cotxes

Bandes sonores al carrer Sant Sebastià per reduir la velocitat dels cotxes

1
COMPARTIR

Des de fa uns dies l’Ajuntament de Taradell ha instal·lat dues bandes sonores al carrer Sant Sebastià. L’acció s’enmarca en les obres d’urbanització del nucli antic del municipi. Els canvis de circulació han propiciat que hi hagi molt més trànsit per carrers cèntrics com el de la Vila i el carrer Sant Sebastià. I les bandes pretenen reduir la velocitat dels cotxes.

El carrer de la Vila s’ha convertit des de fa unes setmanes en la principal via d’accés d’aquells vehicles que venen de Santa Eugènia de Berga. Mentre que el carrer Sant Sebastià és la via de sortida per molts cotxes que volen anar a la carretera Viladrau o accedir al primer tram del passeig Domènec Sert (ara tallat a la circulació).

Després dels primers mesos d’experiència, ara s’han instal·lat les bandes sonores en el tram final del carrer per obligar que els cotxes hi circulin més lentament. Alguns veïns de la zona també havien mostrat la seva preocupació per l’augment de trànsit d’aquests carrers.

Segons l’alcalde, Lluís Verdaguer, “ja en anys anteriors a les obres alguns veïns havien manifestat que volien mesures d’aquest tipus i ara hem cregut oportú de col·locar-les arran de l’increment que hi ha hagut de vehicles circulant pel carrer Sant Sebastià”.

També s’ha prohibit l’aparcament en la zona del darrera de l’ermita de Santa Llúcia, per tal que els vehicles no hagin d’evitar els vehicles estacionats allà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
16 novembre 2011 21:11

vaia tela Verdaguer…la que estàs liant, un carrer que estava tranquil ara és una autopista!!! felicitats noi