Inici Actualitat Taradell organitza una taula rodona per prevenir el consum de drogues

Taradell organitza una taula rodona per prevenir el consum de drogues

0
COMPARTIR

En el marc del projecte “Enganxa’t a l’esport”, una iniciativa de l’Agrupació Barça Jugadors, aquest divendres al vespre es fa una taula rodona al centre cultural Costa i Font de Taradell. L’objectiu de l’acte és promoure l’activitat esportiva i prevenir el consum de drogues. Hi participaran els exjugadors del Barça, Josep Moratalla, Carles Reixach i Josep Maria Fusté.

L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Taradell i vol fomentar l’esport com a factor de protecció del consum problemàtic de drogues, així com l’adquisició d’hàbits saludables. La taula rodona començarà a les 8 del vespre i està oberta a tothom. També hi seran Carles Reixach, Josep Maria Fusté i el regidor d’Esports de Taradell, Joan Casassas. Prèviament, Moratalla donarà una xerrada al camp de futbol de la Roureda per a jugadors del Parc d’Esports, CP Taradell i UD Taradell de 10 a 14 anys. Serà a les 6 de la tarda.

Enganxa’t a l’esport es va iniciar el 2006 i des d’aleshores ja ha visitat més d’una cinquantena de localitats catalanes. A Taradell ja es va fer en els seus inicis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments