Inici Actualitat El CP Taradell perd a la pista de l’Olot per 3 gols...

El CP Taradell perd a la pista de l’Olot per 3 gols a 1

0
COMPARTIR

El CP Taradell no va poder puntuar a la seva visita a la pista de l’Olot, on va perdre per 3 a 1. El conjunt local va començar marcant i no va ser fins a la segona part que el Taradell va aconseguir l’empat gràcies a un gol de Jordi Prat. Els dos equips van jugar un partit molt igualat, i qualsevol dels dos hagués pogut guanyar el partit.

A tres minuts pel final continuava l’empat a 1 en el marcador i va ser el Taradell l’equip que va disposar d’una clara acció per marcar en el llançament d’una falta directa. El Taradell, però, va desaprofitar aquesta ocasió i poc més tard, i en una errada defensiva, l’Olot no perdonava i marcava el 2 a 1. El Taradell va buscar l’empat, però sense sort i ja en els últims segons de partit una falta molt protestada pels taradellencs va acabar amb el tercer gol.

CP Taradell: Àlex Capdevila, Prat (1), Homs, Molist, Compte, Casanovas, Mora, Càmara, Roca i Sirisi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments