Inici Actualitat La UD Taradell continua invicte a casa i supera el segon classificat,...

La UD Taradell continua invicte a casa i supera el segon classificat, el Canovelles (2-0)

0
COMPARTIR

La UD Taradell esta intractable aquesta temporada al municipal de la Roureda. Ha jugat cinc partits com a local i els ha guanyat tots, encaixant només 2 gols. Aquest dissabte la víctima va ser el Canovelles, que arribava com a segon classificat de la Segona Catalana, però va perdre per 2 a 0.

Els taradellencs van tornar a fer un partit molt seriós i molt complet. Van tornar a demostrar que són un conjunt molt difícil de superar i van sumar la tercera victoria consecutiva. El Canovelles no només arribava a la Roureda com a segon classificat, sinó també com a únic equip que no havia perdut cap partit aquesta temporada i conjunt menys golejat de la categoria. Pero no va servir de res.

Després d’una primera part igualada i sense gols, el triomf taradellenc es va edificar en l’últim quart d’hora. Raul va marcar el primer gol als 75 minuts del segon temps i Edu Dot va sentenciar a tres minuts pel final. El Taradell suma 19 punts i es situa en els primers llocs de la Segona Catalana.

UD Taradell: Manel, G.Molas, Font (Dot), Pujol, Ochoa (Canadell), Erra (Molas), Fredi, Raul (Carrillo), Torrents, Grífols (Ivan) i Canó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments