Inici Actualitat Les obres del nucli antic desvien el trànsit d’entrada a Taradell pel...

Les obres del nucli antic desvien el trànsit d’entrada a Taradell pel carrer de la Vila

2
COMPARTIR

Les obres d’urbanització del nucli antic de Taradell han entrat en una nova fase. Per aquest motiu, des d’aquest dijous, 10 de novembre, tots els vehicles que entren al municipi venint de Santa Eugènia són desviats cap al carrer de la Vila. El primer tram del passeig Domènec Sert, el que va de la Plaça al carrer de l’Església es troba afectat pels treballs.

D’aquesta manera, es torna a canviar el sentit de circulació del primer tram del carrer de la Vila que des de feia unes setmanes era de baixada i ara torna a recuperar el sentit de circulació normal de pujada.

Segons Prhosa, l’empresa que s’encarrega de les obres, durant el mes d’octubre es van passar els serveis, es va rebaixar i compactgar la part baixa de la Plaça. A la part alta es va continuar treballant en el pas de serveis i preparant-la per la posterior pavimentació. Durant aquest novembre s’acabarà de pavimentar la part baixa de la Plaça, i es rebaixarà, compactarà i pavimentarà el tram central i el carrer del Joc de la Pilota, que en un tram s’ha tallat a la circulació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Carles Camps
Carles Camps
13 novembre 2011 18:25

I la gent que viu al costat de l'ajuntament que soporti els teus tocs de claxon ?? No en tens cap altre de pensada que no sigui molestar ?? O és que tant t'importa ??

Sam
Sam
12 novembre 2011 22:49

I fem tocar la botzina al passar davant l'ajuntament per mostrar el nostre descontentament davant les accions d'aquest ajuntament? ja que amb firmes i peticions l'ajuntament no fa pas cas de les peticions dels veins i comerciants…………