Inici Actualitat La caminada Rupit-Taradell compleix 32 anys

La caminada Rupit-Taradell compleix 32 anys

0
COMPARTIR

El pròxim 20 de novembre es celebrarà l’edició 32 de la popular caminada Rupit-Taradell, organitzada pel Centre Excursionista de Taradell. L’itinerari tindrà 43,5 quilòmetres i la sortida es farà entre 2/4 de 7 i 2/4 de 8 del matí del pont de fusta de Rupit. Les inscripcions ja estan obertes.

Com sempre, per anar a Rupit hi haurà serveis d’autocar que sortiran de davant de l’església de Taradell de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 del matí. L’itinerari estarà indicat amb senyals de GR, PR i senyals propis de la marxa. A la zona de Sant Julià de Vilatorta, després de l’avituallament, com que per les obres de l’Eix Transversal han tallat el pas del sender GR2 s’ha buscat un pas alternatiu que estarà degudament indicat amb marques pròpies. En total hi haurà 7 avituallaments.

Les inscripcions es poden fer fins el 18 de novembre. Més informació a: http://www.cetaradell.net/

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments