Inici Actualitat La UD Taradell suma el primer triomf fora de casa després de...

La UD Taradell suma el primer triomf fora de casa després de guanyar el Vilanova del Vallès (0 a 2)

0
COMPARTIR

Esports

La UD Taradell ha sumat una nova victòria, la primera com a visitant de la temporada. I ho ha fet en un partit amb poca brillantor, però amb molta solvència i seriositat. Els taradellencs han guanyat 0 a 2 al camp del Vilanova del Vallès, el cuer de Segona Catalana, trencant la ratxa de partits sense guanyar fora de casa.

El partit no ha tingut moltes ocasions per part dels dos equips, sobretot a la primera meitat. El Taradell no ha passat angúnies durant els primers 45 minuts i, tot i portar el control del joc, li ha faltat profunditat ofensiva.

A la represa la tònica ha canviat. Ja en els primers minuts els taradellencs han arribat amb més claredat a la porteria local. El Vilanova també ha gaudit d’un xut molt centrat que Ochoa ha rebutjat sense problemes. Després d’alguns avisos ha arribat el primer gol del partit. Els protagonistes Ivan i Grífols que feia un minut que havien entrat al terreny de joc. Una centrada d’Ivan per la banda dreta l’ha rematat de cap Grífols al primer pal. Era el minut 66 de partit.

A partir d’aquí el Taradell no ha passat angúnies. Els intents dels locals per empatar el partit han estat infructuosos i el Taradell controlava el joc sense problemes. A 5 minuts pel final, Grífols ha aprofitat un rebuig defectuós del porter del Vilanova per posar el definitiu 0 a 2 al marcador. El Taradell suma 16 punts després de nou jornades de lliga.

UD Taradell: Ochoa, Molas, Pujol, Raul, Joan (X.Ochoa), Quim (Carrillo), Edu, Erra, Rovira (Ivan), Cuenca (Grífols), Canó (Canadell).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments