Inici Actualitat El CP Taradell continua en ratxa i goleja el Vilassar per 5...

El CP Taradell continua en ratxa i goleja el Vilassar per 5 a 1

0
COMPARTIR

El CP Taradell va tornar a guanyar a casa i segueix en una dinàmica molt positiva que li ha permès sumar dues victòries i un empat en els darrers tres partits. Aquest dissabte va superar sense problemes al Vilassar per 5 a 1.

Els taradellencs van obrir molt d’hora el marcador amb un gol de Cesc. Al minut 6, Molist feia el segon i deixava el partit molt ben encarrilat pels locals que es van trobar molt còmodes a la pista. Cesc va desaprofitar el llançament d’una falta directe per marcar i Gerard Homs (Tirits) enviava la pilota al pal abans que Molist, de penal, posés el 3 a 0 en el marcador un minut abans d’arribar al descans.

A la represa el domini taradellenc va continuar, si bé el Vilassar es va acostar amb més perill a la porteria defensada per Àlex Capdevila. El porter taradellenc, amb una gran actuació, va evitar el gol visitant en més d’una ocasió. Els dos equips van desaprofitar una falta directa que els dos porters van aturar. El gol de l’honor del Vilassar va arribar al minut 35, a través del llançament d’un penal. Poc més tard, Tirits va enviar novament la pilota al pal, mentre que Capdevila, a l’altra porteria, aturava una nova falta directa. Homs, de penal, va fer el quart pel Taradell, i Cesc, a quatre minuts pel final i amb una gran jugada i sobretot una gran definició davant el porter visitant, feia el definitiu 5 a 1.

CP Taradell: Capdevila, Molist (2), Cesc (2), Prat, Càmara, Homs (1), Vilalta, O. Casanovas, Roca i Sirisi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments