Inici Actualitat Tertúlia literària en anglès aquest dissabte a la Biblioteca

Tertúlia literària en anglès aquest dissabte a la Biblioteca

0
COMPARTIR

La biblioteca Antoni Pladevall i Font ofereix una forma diferent de club de lectura. Aquest dissabte al matí es comentarà el llibre “El gos dels Baskerville”, però, en anglès. La iniciativa forma part del projecte “De biblioteca a biblioteca, de país a país: Osona-Highlands 2011”, que agermana la biblioteca de Taradell amb la biblioteca de Dingwall, a Escòcia.

El club de lectura permetrà practicar l’anglès dels assistents. La tertúlia es centrarà en comentar la novel·la de l’autor escocès Sir Arthur Conan Doyle. Començarà a les 11 del matí i anirà a càrrec d’Eva Tordera.

D’altra banda, el pròxim 18 de novembre a les 8 del vespre es farà una activitat semblant però amb el cinema com a protagonista. Es projectarà en versió original subtitulada en anglès la pel·lícula “Mary Reilly”, basada en la història del Dr. Jekyll i Mr. Hyde de l’autor escocès Robert Louis Stevenson. Després es comentarà el film amb la col·laboració de Gina Morcillo.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments