Inici Actualitat La comissió dels Tonis obre concurs per trobar la seva imatge corporativa

La comissió dels Tonis obre concurs per trobar la seva imatge corporativa

0
COMPARTIR

La Comissió de Festes de Sant Antoni Abat de Taradell ha convocat un concurs d’idees per a la creació de la imatge gràfica i corporativa dels Tonis de Taradell. L’objectiu és buscar una imatge que serveixi per a la promoció de les activitats que organitza. Les propostes es poden presentar fins el 12 de desembre.

La marca dels Tonis servirà per portar a terme diferents activitats promocionals sota una mateixa imatge, ha de contribuir a posicionar l’entitat i ha de ser nexe d’unió de les dues entitats existents (Comissió de Festes de Sant Antoni Abat i l’Alzinar de la Roca).

El logotip ha d’incloure la frase “Tonis de Taradell”. La valoració es centrarà en el valor artístic i simbòlic de la proposta i la qualitat i capacitat de representació del logotip.

Les propostes s’han de presentar a l’Ajuntament de Taradell a l’atenció de Berta Vaqué, com a molt tard el 12 de desembre. Han de ser obres originals i inèdites. El 14 de gener es lliurarà el premi, un cop finalitzat el tast del porc. El guanyador rebrà 150 euros.

El jurat està format per dos representants de la Comissió de Festes de Sant Antoni Abat de Taradell, un representant de l’Ajuntament de Taradell, un representant de l’Arpa i un representant de l’Escola de disseny de Vic.

Per a més informació: info@tonistaradell.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments