Inici Actualitat EL CP Taradell suma un punt de la pista del Sant Feliu...

EL CP Taradell suma un punt de la pista del Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

El CP Taradell va treure un empat de la pista del Sant Feliu de Codines en un partit molt disputat i igualat fins al final. Els de Xevi Amblàs, amb alguna baixa a l’equip titular i amb tres júniors que van completar la convocatòria, van encaixar un gol molt matiner que va marcar el desenllaç del partit.

Tot i començar perdent i en una gran primera part dels blanc-i-blaus, els taradellencs van disposar de moltes ocasions per empatar. A la mitja part el resultat era de 2 a 2, després que el Taradell aconseguís l’empat a 1, els locals es van avançar novament però el Taradell va tornar a posar l’igualada al marcador.

A la segona part el partit es va igualar més, tot i la pressió per part dels locals que van buscar amb intensitat la victòria. Però el gol va arribar per part taradellenca que es va posar per davant en el marcador. A falta de tres minuts pel final i després de diverses faltes desaprofitades per ambdues bandes, els locals van fer el 3 a 3 definitiu.

CP Taradell: Àlex Capdevila, Homs (1), Prat, Molist (1), Cesc, Càmara (1), Pau Simón, Pau Aparicio, Oriol Casanovas i Carles Aumatell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments