Inici Actualitat La UD Taradell continua imparable a casa i supera el Marganell (2-1)

La UD Taradell continua imparable a casa i supera el Marganell (2-1)

0
COMPARTIR

Partit com a local i victòria de la UD Taradell. Aquesta és la norma d’aquesta temporada dels taradellencs. Aquest dissabte a la tarda van superar al Marganell en un partit complicat i amb poques ocasions. L’equip de Jaume Serra va haver de patir fins al final, però es va endur una altra vegada els tres punts de la Roureda.

La primera part va tenir molt migcampisme. Poca profunditat per part dels dos equips. El Marganell només va rondar la porteria taradellenca en jugades a pilota parada, però sense cap ocasió clara de gol. El Taradell tampoc va fer molt més. Però sí que en l’últim quart d’hora va intentar-ho en dos xuts entre els tres pals que el porter visitant va solventar sense problemes. L’únic gol de la primera meitat va arribar als 37 minuts, quan un rebuig de la defensa local es va convertir en un u contra u de Joan Canó, que va superar el porter del Marganell.

A la represa, el Taradell va sortir disposat a aprofitar algun contraatac per sentenciar. Als 20 minuts, però, el Marganell va disposar de la primera ocasió clara, en un xut parat en primera instància per Nil i rebutjat, posteriorment, per la defensa local. I als 22 minuts va arribar el segon gol del Taradell. Cavalcada de Canó per l’esquerra i la seva centrada la remata Torrents de cap al fons de la xarxa. Un 2 a 0 que encarava el partit pels taradellencs.

Però el Marganell va tornar a entrar al partit a un quart d’hora del final, amb un golàs des de fora l’àrea. El 2 a 1 va posar la incertesa en el joc i els visitants es van llançar a buscar l’empat. Cada falta en contra suposava un patiment pels locals. Però van saber patir i endur-se els 3 punts per sumar-ne un total de 13 a la classificació de la Segona Catalana.

UD Taradell: Nil, Erra, Joan Morcillo, Pujol, Font, Cuenca (Ochoa), Fredi, Molas (Raul), Rovira (Carrillo), Torrents(Grífols) i Canó (Serrabassa).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments