Inici Actualitat La comissió de Tonis ja ha fet pública la llista de candidats...

La comissió de Tonis ja ha fet pública la llista de candidats a hereu de Taradell

0
COMPARTIR

La comissió de Tonis de Taradell ja ha fet pública la llista amb els deu noms dels taradellencs que optaran aquest gener a ser el nou Hereu del municipi i que substituirà a l’actual hereu, Josep Masgrau. Es tracta de joves nascuts el 1989 que 13 entitats del municipi han triat perquè puguin ser l’hereu 2012, que es proclama durant la Festa de Sant Antoni Abat.

Els candidats són:

  • Albert Muntal Clot
  • Marc Herreros Griera
  • Eudald Feixas Sañé
  • Marc Sureda Codina
  • Pau Ferrés Godayol
  • Imad Afakir
  • Damià Munmany Clos
  • Ferran Santaugini Llusà
  • Miquel Gallart Ruiviejo
  • Adrià Bordallo Rovira

Com en els darrers anys, ara, serà la gent del poble qui votarà el seu candidat a través de les butlletes que els Tonis repartiran per totes les cases. El que tingui més vots serà proclamat hereu en la propera edició de la Festa de Sant Antoni Abat que serà a principis de gener del 2012.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments