Inici Actualitat El CP Taradell suma els 3 primers punts en derrotar el GEiEG...

El CP Taradell suma els 3 primers punts en derrotar el GEiEG (5-2)

0
COMPARTIR

Treballada victòria del CP Taradell, que davant el GEiEG va aconseguir els primers punts de la temporada al guanyar per 5 a 2. Malgrat la diferència de gols en el marcador, el partit es va decidir en els dos darrers minuts, quan el resultat era d’empat a 2.

L’equip gironí es va avançar en el marcador al minut 11 de partit, després que el Taradell tingués el control del joc però amb ocasions poc clares. Amb el gol en contra, el porter del Taradell, un dels millors del partit, va fer grans aturades, salvant que el marcador s’ampliés a favor del GEiEG. Cinc minuts abans del descans, Enric Vilalta aconseguia l’empat després d’una bona jugada col·lectiva i just abans de la mitja part Ylla salvava, un cop més, el gol visitant.

Als pocs minuts de la represa, Jordi Prat, de falta directa, aconseguia posar el Taradell per davant en el marcador. Un avantatge, però, que no va durar gaire minuts, ja que el GEiEG va aconseguir fer l’empat a 2 gràcies a un penal. A partir d’aquest moment, els dos equips van tenir moltes oportunitats per desfer l’empat. Cada equip va disposar d’una falta, amb gran encert dels porters, aturant la bola.

El Taradell, amb un encertat Ylla a la porteria, va fer un penal, i finalment, al minut 48, Molist aconseguia de penal, el 3 a 2. Amb un GEiEG desesperat en atac buscant empatar el partit, Ylla es va lesionar i va ser substituït per Capdevila i ja en el darrer minut van arribar els dos últims gols Molist va marcar de falta i Enric Vilalta de jugada en l’últim segon de partit posava la cirereta al pastís amb el cinquè gol.

CP Taradell: Ylla, Cesc, Prat (1), Molist (2), Camara, Homs, Vilalta (2), Casanovas, Pau Simón i Capdevila.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments