Inici Actualitat Fins a finals de mes es pot veure a la Biblioteca l’exposició...

Fins a finals de mes es pot veure a la Biblioteca l’exposició “L’aventura antàrtica 1897-1913”

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acull aquests dies una exposició que repassa les primeres expedicions a l’Antàrtida. Es tracta d’una mostra fotogràfica que ensenya les conquestes polars més apassionants. L’exposició es pot veure al vestíbul de la biblioteca fins a finals d’aquest mes d’octubre.

En les fotografies hi ha el testimoni de les diverses expedicions al pol sud, amb la lluita dels homes per conèixer un continent tan inhòspit com desconegut. Es mostra, doncs, el que van ser aquells 16 anys (del 1987 fins el 1913) de continuades lluites per assolir un espai verge, que seria decisiu per acabar de conèixer la configuració austral. Les imatges d’aquelles gestes s’hi combinen amb els aspectes més humans i amb l’aportació de les dades científiques sobre les quals es van basar les expedicions posteriors.

L’exposició es pot veure de dilluns a divendres de 16 a 20:30, i dimecres, divendres i dissabte de 10 a 13:30. La mostra és una aportació de l’Obra Social d’Unnim Caixa i del Festival Unnim de Cinema de Muntanya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments