Inici Actualitat Aquest divendres Gerard Roma parla sobre Rwanda al Cicle de projeccions

Aquest divendres Gerard Roma parla sobre Rwanda al Cicle de projeccions

0
COMPARTIR

‘A Rwanda la lluna no és una mentidera: l’altra cara de la veritat’ és el títol de la projecció que aquest divendres es podrà veure a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. La tercera projecció anirà a càrrec de Gerard Roma, que va poder conèixer de primera mà la realitat d’aquest país africà fa pocs mesos.

La projecció es farà a les 8 del vespre. Roma intenta explicar la realitat que es viu a Rwanda. Un país pobre, on un dictador encobert pels grans països occidentals no deixa cicatritzar les profundes ferides que es produiren entre hutus i tutsis l’any 1994. Segons Roma, pretén explicar el dia a dia com també donar una visió històrica una mica diferent de la que donaren els mitjans de comunicació, sobretot, el què va succeir a la dècada dels 90 i fins a l’actualitat per la lluita de poder en aquest estratègic país del centre d’Àfrica.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments