Inici Actualitat Convocada la quarta edició del Premi ajuntament de Taradell

Convocada la quarta edició del Premi ajuntament de Taradell

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell i el Consell Escolar Municipal han convocat per quart any consecutiu aquest premi, amb la finalitat de premiar els millors treballs de recerca realitzats durant el curs 2010-2011. La temàtica ha d’estar relacionada amb el municipi de Taradell.

Mitjançant aquest premi els treballs podran ser coneguts per la població i s’aprofitarà millor la gran tasca feta pels estudiants. La dotació del premi és de 600 euros per al treball guanyador de cada any. La presentació dels treballs es pot fer durant el mes d’octubre a les oficines de l’Ajuntament de Taradell i el lliurament del premi es farà el dia 20 de gener de 2012, coincidint amb la Festa Major d’hivern.

El jurat estarà format per la regidora d’Educació, Rosa Papell, per un representant del Consell Escolar Municipal, per un professor de l’IES Taradell, per un personatge públic del municipi relacionat amb el món de l’educació i per un membre d’Òmnium Cultural.

Podeu consultar les bases de la convocatòria i els terminis de presentació a la web de l’Ajuntament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments