Inici Actualitat El CP Taradell perd a Girona i encara no ha puntuat a...

El CP Taradell perd a Girona i encara no ha puntuat a la lliga

0
COMPARTIR

El Taradell segueix sense puntuar en aquest inici de lliga i dissabte a la nit va perdre a la pista del Girona per 6 a 4 en un partit en què el més just hauria estat un empat. Els taradellencs van començar dominant durant el primer quart d’hora de la primera part, fent córrer la bola amb molta intensitat i aconseguint inaugurar el marcador. Però a les acaballes del primer temps i amb tres jugades calcades procedents d’una pèrdua de pilota per part del Taradell, el conjunt local va aprofitar tres contraatacs per marcar tres gols consecutius, donar la volta al marcador i marxar al descans amb un 3 a 1 en el marcador

A més, el Taradell va perdre a Gerard Homs ‘Tirits’ en què en una jugada involuntària li van clavar l’stick al front i va haver d’anar a l’Hospital amb un gran trau. Amb l’absència destacada d’Homs, el Taradell va buscar igualar el marcador, però durant vint minuts de la segona part, el marcador no es va moure. En canvi, en el darrer tram de partit, van començar a arribar els gols per ambdós conjunts col·locant el 5 a 4 a l’electrònic.

Amb aquest resultat i a falta de 12 segons per acabar el matx i amb la bola pel Taradell, Xevi Amblàs va treure el porter per fer sortir un jugador de camp. El Taradell no va ser capaç de fer l’empat i a la contra, el Girona aconseguia el 6 a 4 definitiu.

CP Taradell: Àlex Capdevila, Prat, Homs (1), Molist (1), Càmara, Cesc (1), Pau Simón(1), Presegué i Ylla

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments