Inici Actualitat La UD Taradell presenta dissabte els equips d’aquesta temporada

La UD Taradell presenta dissabte els equips d’aquesta temporada

0
COMPARTIR

La UD Taradell aprofitarà aquest dissabte per presentar tots els equips i jugadors i jugadores que formaran part del club aquesta temporada. L’acte es farà just després del partit de l’equip de Segona Catalana, que jugarà contra el Gironella a les 4 de la tarda. El club ha preparat una presentació on el públic també sigui partícip de l’acte.

La presentació comptarà amb la desfilada un per un dels 16 equips de l’entitat. També es farà participar al públic i pares intentant generar una onada des de la graderia. Després de la presentació es farà una botifarrada popular al mateix camp de futbol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments