Inici Actualitat El desert d’Atacama centra aquest divendres la segona sessió del Cicle de...

El desert d’Atacama centra aquest divendres la segona sessió del Cicle de projeccions de la Biblioteca

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acull aquest divendres a partir de les 8 del vespre la segona sessió del Cicle de projeccions d’imatges de viatges que han fet diversos taradellencs. En aquest cas, la projecció es centrarà en el desert d’Atacama, a Xile, i anirà a càrrec de Xevi Blancafort.

Sota el títol “Atacama, el desert més àrid del món”, Blancafort explicarà la seva experiència en aquest lloc, considerat com el més àrid del planeta. Tot i això, les seves planes sorrenques i pedregoses amaguen paisatges d’una bellesa extrema, especialment quan el desert s’enfila Andes amunt. Racons com el Parc Nacional Lauca, el Valle de la Luna o els Guèisers del Tatio, entre altres, són inoblidables, segons Blancafort.

El viatge el va complementar, també, amb la visita a l’impressionant Salar de Uyuni, a Bolívia, i la bella regió de Salta, a Argentina.

Per conèixer en Xevi Blancafort al seu web : http://www.xavierblancafort.net/

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments