Inici Actualitat La UD Taradell perd per la mínima (2 – 1) a Sant...

La UD Taradell perd per la mínima (2 – 1) a Sant Quirze del Vallès

0
COMPARTIR

La UD Taradell no va poder sumar cap punt aquest diumenge en la seva visita al camp del Sant Quirze del Vallès, tot i disputar un bon partit. Els taradellencs sempre van anar a remolc en el marcador i van estar a punt de sumar un punt a la part final del matx.

La primera mitja hora de joc va ser de domini taradellenc, que va sortir amb moltes ganes i molt de ritme. L’equip de Jaume Serra es podia haver avançat en el marcador en més d’una ocasió, però no va estar encertat. A la mitja hora de joc la lesió de Grífols va descentrar el Taradell que fins a la mitja part no va jugar bé i els locals ho van aprofitar. Al minut 33 va arribar l’1 a 0, i just al llindar del descans el Sant Quirze va fer el segon amb un gran gol.

La represa, però, va servir per tornar a veure un bon Taradell. Al minut 2, Canó va ser objecte de penal i Fredi va reduir diferències. Amb 2 a 1 el Taradell va tornar a portar el pes del partit, tot i que li va faltar profunditat. L’expulsió amb doble groga de David Pujol al minut 70 va tornar a trencar la reacció taradellenca. El Sant Quirze en dues accions va estar a punt de sentenciar, però al no fer-ho va donar vida al Taradell, que en dues accions a la part final del partit va fregar l’empat.

UD Taradell: M. Ochoa, Xevi Ochoa (Edu Dot), Pujol, Guillem Molas (Canadell), Font, Edu Morató, Fredi, Cuenca (Erra), Rovira (Molas), Grífols (Carrillo), Canó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments