Inici Actualitat El CP Taradell debuta a casa amb derrota (4-6) contra el Caldes

El CP Taradell debuta a casa amb derrota (4-6) contra el Caldes

0
COMPARTIR

Segona derrota consecutiva d’un Taradell que, tot i millorar el seu joc, no va poder vèncer el Caldes. Els taradellencs debutaven aquest dissabte a casa en partit de lliga, ja que la setmana anterior van tenir jornada de descans. El partit va acabar amb un ajustat 4 a 6 pels visitants.

La primera part va començar amb domini local, si bé els gols van arribar a favor del rival. El porter taradellenc Ylla, després de dues bones intervencions, no va poder aturar un penal que significava el 0 a 1. El Taradell, en canvi, no va estar encertat des del punt de penal i poc més tard va veure com en un llançament des del mig del camp arribava el 0 a 2 als deu minuts de partit. Només dos minuts més tard, el Taradell aconseguia el primer gol en una bona jugada finalitzada per Jordi Molist ‘Toti’. El mateix jugador i en una jugada similar posava l’empat només dos minuts després. Abans d’arribar al descans, el Taradell va reclamar gol en un llançament de Cesc, però el col·legiat, molt protestat per l’afició local, no el va donar.

Al segon temps un inici elèctric del Caldes va permetre al conjunt rival avançar-se de nou en el marcador gràcies al llançament de dues faltes directes i d’un penal. Màxima efectivitat en jugades a pilota parada per un Caldes que va deixar el Taradell tocat. En un contraatac va aconseguir el sisè gol, mentre que els locals van aconseguir maquillar el marcador amb dos gols quan faltaven tres minuts pel final.

CP Taradell: Ylla, Prat, Homs, Molist (3), Carrera, Cesc (1), Simón, Carrió, Mora i Capdevila.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments